دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

طرح شوم وزیر صهیونیست‌ برای کرانه باختری

یکی از وزیران کابینه رژیم اسرائیل که افراطگرا و ضد فلسطینی است، اعلام کرد که کرانه باختری را به این رژیم ملحق خواهد کرد و اجازه تشکیل کشور فلسطین را نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بتسلائل اسموتریچ، وزیر اقتصاد و دارایی رژیم اسرائیل بامداد امروز شنبه گفت که او در زندگی یک مأموریت دارد و آن هم، به شکست کشاندن طرح تشکیل کشور فلسطین است.

 

اسموتریچ  همچنین گفت که او کرانه باختری را به رژیم اسرائیل ملحق خواهد کرد (اشغال خواهد کرد) و آن را بخشی از این رژیم قرار خواهد داد.

 

وزیر اقتصاد رژیم اسرائیل علی‌رغم تحریم‌های اخیر برخی کشورها علیه شهرک‌سازی‌ها و شهرک‌نشینان اعلام کرد به‌دلیل اقدامات دیپلماتیک تشکیلات خودگردان فلسطین، ما به این مسئله واکنش نشان می‌دهیم و در پاسخ شهرک‌سازی‌های در کرانه باختری را گسترش می‌دهیم.

 

این وزیر افراطی در ادامه اظهارات خود، از وعده اسکان یک میلیون شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری خبر داد. این اقدام قرار است با ساخت 5 شهرک جدید در این منطقه انجام شود. این اظهارات در حالی است که سازمان ملل و شورای امنیت هرگونه شهرک سازی در کرانه باختری را غیرقانونی می‌داند.

 

اسموتریچ اقدام جدید را تلاشی برای خنثی سازی اقدامات بین المللی در به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین خواند. او در این باره گفت: به ازای هر کشوری که کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد، ما اقدام به ساخت یک شهرک در کرانه باختری می‌کنیم.

 

اخیرا چند کشور از جمله اسلوونی، اسپانیا، نروژ، ایرلند اقدام به رسمیت شناختن کشور فلسطین کردند و این حرکت به مذاق صهیونیست‌ها خوش نیامد و باعث شد رژیم صهیونیستی سفرایش را از این کشورها فرا بخواند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار